SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΧΙΝΑΡΙΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ Χ breadcrumbs arrow ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡ. - ΖΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 01/03

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡ. - ΖΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 01/03

01 Μαρτίου 2022 - 07:00

Προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Νοκ-άουτ παιχνίδι. Σε περίπτωση ισοπαλίας μετά την κανονική διάρκεια, ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Το ματς αρχίζει στις 21:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΕΤ365

SentraGoal Logo
Η Ουνιόν είναι το λογικό φαβορί, ωστόσο η Ζανκτ Πάουλι έχει πάρει «αέρα» με τη νίκη-πρόκριση επί της Ντόρτμουντ και αναμένεται να δυσκολέψει τη γηπεδούχο. Ρισκάρουμε με την ισοπαλία σε απόδοση 4.00.
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡ.

Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου απέκλεισε τη συμπολίτισσα Χέρτα με 3-2. Στο πρωτάθλημα κέρδισε τη Μάιντς με 3-1 εντός έδρας και έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί τριών ηττών. Μετράει 3/5 G/G & Over 2,5 στο Κύπελλο. Εκτός έμειναν οι Αντρέας Σέφερ (Μ), Κέιτα Έντο (Μ) και Λόρεντζ Ντελ (Μ).

ΖΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ

Είναι η ευχάριστη έκπληξη του θεσμού, απέκλεισε την Ντόρτμουντ στον προηγούμενο γύρο, επικρατώντας με 2-1. Στη Β' κατηγορία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, βρίσκεται στην 3η θέση, στο «-1» από την πρώτη θέση. Προέρχεται από νίκη απέναντι στην Ίνγκολσταντ με 3-1 εκτός έδρας. Απουσιάζουν οι Ετιέν Αμενγίντο (Ε), Τζέιμς Λόρενς (Α), Κρίστοφερ Αβέβορ (Α), Σεμπάστιαν Όλσον (Α), Γιάνες Βίκοφ (Α).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet