COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΤΑ OVER ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ breadcrumbs arrow ΑΠΟΕΛ - ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΚΥΠΡΟΥ 05/03

ΑΠΟΕΛ - ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΚΥΠΡΟΥ 05/03

05 Μαρτίου 2022 - 02:50
Αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 17:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo
Ο ΑΠΟΕΛ άρχισε να θυμίζει τον παλιό... ΑΠΟΕΛ και διεκδικεί το πρωτάθλημα με όσες μαθηματικές ελπίδες έχει. Θα έχει όμως κρίσιμες απουσίες, συνεπώς ο «άσος» του 1.65 δεν αποτελεί καλή επιλογή. Επόμενη σκέψη το Over 2,5 - 2.12
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΕΛ

Μπήκε δυναμικά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, μετά το εντυπωσιακό «διπλό» επί της Ομόνοιας (4-2). Ο ΑΠΟΕΛ ανέβηκε στη 2η θέση από το... πουθενά, έχοντας μαζέψει 23 βαθμούς στα 10 τελευταία ματς. Έβαλε τέσσερα στην περσινή πρωταθλήτρια και μείωσε στο «-7» από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λεμεσού. Ακολουθεί η προημιτελική φάση του Κυπέλλου κόντρα στην Ανόρθωση εντός (09/03). Πολλές επιστροφές και απουσίες για την ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Αποθεραπεύτηκαν οι Σάβιτς (Α), Σατσιάς (Μ), Ντανίλο (ΜΕ) και Μαγκλίτσα (Ε), μένουν εκτός οι τιμωρημένοι Σαμπάλα (Α), Ντε Βινσέντι (ΜΕ) και Νατέλ (ΜΕ) κι ο τραυματίας Νταουσβίλι (Μ). Αμφίβολος ο Οκριασβίλι (ΜΕ).

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Είναι φανερό ότι «ξεφούσκωσε», αφού παραμένει χωρίς νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές, μετά το εντός με την Πάφο (1-1). Φυσικά προκρίθηκε στα playoffs του πρωταθλήματος, κάτι που συνιστά από μόνο του μεγάλη επιτυχία για ομάδα που είχε να αγωνιστεί τέσσερα χρόνια στη «μεγάλη» κατηγορία. Βρίσκεται στην 5η θέση με 36 βαθμούς και διεκδικεί με αξιώσεις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο (2η-4η). Εξέτισαν οι βασικοί Ντελμίρο (Α) και Μανού Γκαρσία (Μ), αμφίβολος ο σημαντικός Καζού (Α).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet