ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΤΑ OVER ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ breadcrumbs arrow ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΧΕΤΑΦΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 05/03

ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΧΕΤΑΦΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 05/03

05 Μαρτίου 2022 - 03:56

Αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 17:15 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo

Σε παρόμοια βαθμολογική και αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι δύο ομάδες, που παίζουν με λογική... όσα φάμε κι όσα βάλουμε. Δίνει πολλά το Over 2,5 και θα ρισκάρουμε - 2.60

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Πήρε το «Χ» κόντρα σε Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα στις προηγούμενες αγωνιστικές, αλλά έζησε ένα... εφιαλτικό βράδυ στην έδρα της Βιγιαρεάλ (1-5). Η Εσπανιόλ βρήκε τον... δάσκαλό της στον 19χρονο εξτρέμ των γηπεδούχων, Γέρεμι Πίνο, ο οποίος σκόραρε τέσσερα γκολ και εξασφάλισε μια εύκολη νίκη για την ομάδα του. Ο Μπάρε μείωσε σε 4-1 (65'), πριν διαμορφωθεί το τελικό σκορ (86'). Επιστρέφει ο Βιδάλ (ΜΑ), εκτός οι Ν. Λόπεθ (Α) και Μορλάνες (Μ). Με ερωτηματικό ο σημαντικός Πουάδο (Ε).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Λόπεθ - Χιλ, Γκόμεθ, Καμπρέρα, Πεδρόσα - Ερέρα, Νταρντέρ, Μπάρε - Εμπαρμπά, Ντε Τομάς, Βιλχένα.

ΧΕΤΑΦΕ

Έμεινε... όρθια στο εντός με την Αλαβές (2-2), παρότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 32ο λεπτό. Ο Κουένκα άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο και οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ πριν το ημίχρονο (45'+1'). Ο Ουνάλ κατάφερε να ισοφαρίσει με εντυπωσιακή κεφαλιά (55'), όμως η Αλαβές προηγήθηκε ξανά στην αμέσως επόμενη φάση (56')! Όλα έδειχναν ότι η Χετάφε δεν θα μπορέσει να πάρει κάτι από το ματς, ώσπου ήρθε το απίθανο γκολ του Ουνάλ (72') για να της χαρίσει τον πολύτιμο βαθμό. Τιμωρημένος ο βασικότατος Κουένκα (Α), όπως κι οι Αλένια (Μ) και Ν. Σουάρεθ (Α) που συμπλήρωσαν κάρτες. Αμφίβολος ο Αραμπάρι (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (5-3-2): Σόρια - Ιγκλέσιας, Μίτροβιτς, Καμπάκο, Ντακονάμ, Ολιβέρα - Λουίς, Όσκαρ, Μακσίμοβιτς - Σάντρο Ραμίρεθ, Ουνάλ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet