ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ* ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΤΑ OVER ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ breadcrumbs arrow ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΓΡΑΝΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 05/03

ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΓΡΑΝΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 05/03

05 Μαρτίου 2022 - 04:05

Αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 19:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo

Έφτιαξε ξανά το κλίμα στις τάξεις της Βαλένθια, μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Πάντως στο πρωτάθλημα έχει πολλά να φτιάξει κι αν μείνει στους πανηγυρισμούς θα έχει πρόβλημα ακόμα κι απέναντι στην προβληματική Γρανάδα. Πρώτη επιλογή το Under 2,5 - 1.85

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Επικράτησε εντός έδρας της Αθλέτικ Μπιλμπάο (1-0) στη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ισπανίας και πήρε την πρόκριση για τον τελικό. Μετά το 1-1 του πρώτου ματς, η Βαλένθια χρειαζόταν ένα γκολ για να πανηγυρίσει τη συμμετοχή της στον μεγάλο τελικό. Το πανέμορφο σουτ εκτός περιοχής του Γκονσάλο Γκέδες (43') κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων και έγινε το εισιτήριο του τελικού για τις «νυχτερίδες», που δεν προλαβαίνουν το «τρένο» της Ευρώπης μέσω του πρωταθλήματος. Αμφίβολος ο Μαμαρντασβίλι (Τ), αν δεν προλάβει θα αγωνιστεί ο Ντομένετς (Τ). Επιστρέφουν οι Γκιγιαμόν (Μ) και Γκόμες (Ε), τιμωρημένοι οι Αλντερέτε (Α) και Κουρούμα (Μ). Εκτός πλάνων οι τραυματίες Σίλεσεν (Τ), Γκαγιά (Α) και Κορέια (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (5-3-2): Ντομενέκ - Φουλκιέ, Ντιακαμπί, Κομέρ, Γκαμπριέλ, Λάτο - Γκιγιαμόν, Μπράιαν Χιλ, Σολέρ - Γκόμες, Γκέδες.

ΓΡΑΝΑΔΑ

Χωρίς νίκη για έβδομη αγωνιστική η Γρανάδα, τουλάχιστον διέκοψε το σερί πέντε ηττών μετά το εντός με την Κάντιθ (0-0). Δεν είχε τον τρόπο να κάνει κάτι παραπάνω, αφού στο 33' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ντουάρτε και περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο. Βρίσκεται στη 17η θέση με 25 βαθμούς και στο «+4» από την επικίνδυνη ζώνη. Τιμωρημένος ο Ντουάρτε (Α), εκτός οι τραυματίες Εσκουδέρο (Α), Αρίας (Α) και Γκοναλόνς (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (5-3-2): Μαξιμιάνο - Πουέρτας, Ντίαθ, Σάντσεθ, Τορέντε, Νέβα - Μίγια, Κογιάδο, Ρουίθ - Σουάρες, Ουζούνι.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet