ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΧΙΝΑΡΙΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ Χ breadcrumbs arrow ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΠΑΦΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΚΥΠΡΟΥ 12/03

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΠΑΦΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΚΥΠΡΟΥ 12/03

12 Μαρτίου 2022 - 04:01
Αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 19:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo
Μόνο με ισοπαλίες τη... βγάζει το τελευταίο διάστημα ο Άρης, που έχασε τη «φρεσκάδα» του πρώτου μισού. Οι ισοπαλίες είναι το... φόρτε της Πάφου, έχει τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα. Αναμενόμενο το ποντάρισμα στο «Χ» - 3.15
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Χωρίς να κάνει καλό παιχνίδι, πήρε το «Χ» από την έδρα του ΑΠΟΕΛ (1-1), στην πρεμιέρα των playoffs. Βέβαια, ο Άρης Λεμεσού παραμένει χωρίς νίκη από τα μέσα Γενάρη και έχει οπισθοχωρήσει στην 5η θέση της κατάταξης με 37 βαθμούς. Υπέστη ρήξη χιαστού ο υπερπολύτιμος Μονέ Πακέ (ΜΕ) και χάνει τις κρίσιμες μάχες των playoffs, αμφίβολος ο Μπογκνάρ (Μ).

ΠΑΦΟΣ

Στην 6η θέση και με δύο βαθμούς λιγότερους βρίσκεται η Πάφος, που έκανε την πέμπτη της ισοπαλία στα έξι τελευταία, στο εντός με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λεμεσού (0-0). Μάλιστα, αυτή ήταν η 11η ισοπαλία της στο φετινό πρωτάθλημα, αριθμός που την κατατάσσει πρώτη στη σχετική λίστα. Με ερωτηματικό ο Βαλακάρι (Μ), θα εκτίσει ποινή ο βασικός Πάντσεον (Μ). Διαθέσιμοι οι Ζοάο Αουρέλιο (Α), Χότσκο (Μ) και Πάνιτς (Μ).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet