SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΤΑ OVER ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ breadcrumbs arrow ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΚΥΠΡΟΥ 13/03

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΚΥΠΡΟΥ 13/03

13 Μαρτίου 2022 - 07:00
Αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 19:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo
Μετά από πέντε σερί νίκες, ο Απόλλων μετράει τρεις διαδοχικές ισοπαλίες σε επίπεδο πρωταθλήματος και δίνει την ευκαιρία στους διώκτες του να τον πλησιάσουν. Προβληματίζει η Ανόρθωση στο αμυντικό κομμάτι και παρότι επιθετικά βρίσκει λύσεις, «πληγώνεται» από την ανασταλτική της λειτουργία. Με ρίσκο στο Over 2,5 - 2.10
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Τρίτη διαδοχική ισοπαλία στο πρωτάθλημα για τον Απόλλωνα, έμεινε στο μηδέν στην έδρα της Πάφου (0-0). Η ομάδα της Λεμεσού διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, αφού αποκλείστηκε κι από το Κύπελλο, στο τοπικό ντέρμπι με την ΑΕΛ (1-2 συνολικό σκορ). Χτύπησε ο βασικός Κατελάρης (ΜΑ) και θα χάσει τουλάχιστον έναν μήνα. Το κενό του θα καλύψει ο Αυλωνίτης (Α), που ξεπέρασε δικό του τραυματισμό.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Δεύτερη διαδοχική ήττα για την Ανόρθωση, έχασε στην έδρα του ΑΠΟΕΛ (1-2) στο πρώτο ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Το σκορ δεν είναι απαγορευτικό για τη ρεβάνς, με την Ανόρθωση να χρειάζεται ένα γκολ για να μπει ξανά στο «κόλπο» της πρόκρισης. Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από κομβική εντός έδρας ήττα, από την ΑΕΚ Λάρνακας (1-3). Στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια ο Ντέλετιτς (ΜΕ), εκτός λόγω τιμωρίας ο αρχηγός Αρτυματάς (Μ) κι ο τραυματίας Βερχόβετς (Μ).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet