PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΧΙΝΑΡΙΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ Χ breadcrumbs arrow ΜΠΕΤΙΣ - ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 13/03

ΜΠΕΤΙΣ - ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΣΠΑΝΙΑΣ 13/03

13 Μαρτίου 2022 - 07:00

Αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 17:15 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BET365

SentraGoal Logo

«Μίνι» κρίση περνάει η Μπέτις, που μετράει πέντε ματς χωρίς νίκη. Έχει δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ ακολουθεί η δύσκολη ρεβάνς με την Άιντραχτ  στη Γερμανία, όπου καλείται να πετύχει ανατροπή. Δυνατά στη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου θέλει να μπει η Μπιλμπάο (πρώτη σε ισοπαλίες εκτός έδρας με 8). Ποντάρισμα στο «Χ» - 3.30

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΕΤΙΣ

Με την «πλάτη στον τοίχο» θα παραταχθεί στη ρεβάνς της Φρανκφούρτης (17/03), μετά την εντός έδρας ήττα από την Άιντραχτ (1-2). Στο πρώτο ματς της φάσης των «16» του UEL, η Μπέτις βρέθηκε πίσω στο σκορ (14'), ισοφάρισε με τον Φεκίρ (30'), αλλά δέχτηκε αμέσως δεύτερο τέρμα (32'). Μάλιστα, γλύτωσε κι από το 1-3 στο 52', με τον Μπράβο να αποκρούει εκτέλεση πέναλτι! Από εντός έδρας ήττα προέρχεται και στο πρωτάθλημα, κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης (1-3). Εκτός πλάνων οι τραυματίες Μπεγιερίν (Α), Μορένο (Α), Γκουαρδάδο (Μ) και Τέγιο (ΜΕ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπράβο – Σαμπαλί, Μπάρτρα, Ρουίθ, Μιράντα – Καρβάλιο, Κανάλες, Ροντρίγκεθ – Φεκίρ, Μπόρχα Ιγκλέσιας, Χουάνμι.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Επέστρεψε στις νίκες μετά το εντός με τη Λεβάντε (3-1), στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής. Η Μπιλμπάο προηγήθηκε με τον Βέσγκα (63') και εξασφάλισε ουσιαστικά τη νίκη με γκολ του Ινιάκι Γουίλιαμς (76'). Πέτυχε τρίτο τέρμα από το σημείο του πέναλτι (88'), πριν οι φιλοξενούμενοι διαμορφώσουν το τελικό σκορ (90'+1'). Με δύο σημαντικές απουσίες ταξίδεψε στη Σεβίλλη, καθώς τραυματίστηκαν και απουσιάζουν οι Ινίγο Μαρτίνεθ (Α) και Ντάνι Γκαρθία (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Σιμόν - Ντε Μάρκος, Γιεράι, Βιβιάν, Γιούρι - Μπερενγκέρ, Βέσγκα, Βενθεδόρ, Μουνιαΐν - Γουίλιαμς, Σάνθετ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet