SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΤΑ OVER ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ breadcrumbs arrow ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΚΥΠΡΟΥ 19/03

ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΚΥΠΡΟΥ 19/03

19 Μαρτίου 2022 - 04:26
Αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 17:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo
Μετά από ένα κρίσιμο παιχνίδι για τον πρώτο γύρο των προημιτελικών του Κυπέλλου, οι δύο ομάδες θα βγάλουν την... υποχρέωση στο πρωτάθλημα. Αμφότερες έχουν εξασφαλίσει ουσιαστικά την παραμονή κι απλώς περιμένουν τη ρεβάνς του Απρίλη. Μόνο κίνητρο η 1η θέση του γκρουπ, που βέβαια δεν προσφέρει κάτι παραπάνω από ηθική ικανοποίηση. Θα παίξουν πιο ελεύθερα, αξίζει το Over 2,5 - 2.30
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ

Υποδέχεται την Ομόνοια για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μέρες, μετά τη μεταξύ τους ισοπαλία για το Κύπελλο (1-1). Όλη η ιστορία του αγώνα, γράφτηκε σε ένα δεκάλεπτο, με την ΑΕΛ να προηγείται με τον Μπρούνο Σάντος (54') και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με τον πολύπειρο Παπουλή (64'). Στο πρωτάθλημα, η ομάδα της Λεμεσού προέρχεται από εκτός έδρας νίκη στην έδρα του Ολυμπιακού Λευκωσίας (1-0). Δύσκολα θα προλάβει ο Μεντόγεβιτς (Μ), εκτός πλάνων ο Δ. Αβραάμ (Μ).

ΟΜΟΝΟΙΑ

Καλό αποτέλεσμα για την ομάδα του Νιλ Λένον στο «Τσίρειο», με το εκτός έδρας γκολ να βρίσκεται σε ισχύ. Η Ομόνοια βρίσκεται ουσιαστικά «μετέωρη» στο πρωτάθλημα, συνεπώς όλο το βάρος έχει πέσει στον θεσμό του Κυπέλλου. Στο ντεμπούτο του Βορειοϊρλανδού προπονητή, η περσινή πρωταθλήτρια έμεινε ισόπαλη εντός έδρας με τη Δόξα Κατωκοπιάς (2-2), δεχόμενη τη δεύτερη ισοφάριση στις καθυστερήσεις του αγώνα. Δίνονται αμφίβολοι οι βασικοί Φαμπιάνο (Τ) και Ντίσκερουντ (Μ), καθώς κι ο αναπληρωματικός Ασάντε (Ε). Παραμένουν εκτός οι Σέχου (Α), Γκόμες (Μ) και Σέποβιτς (Ε).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet