ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΤΑ OVER ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ breadcrumbs arrow ΛΕΙΨΙΑ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ 07/04

ΛΕΙΨΙΑ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ 07/04

07 Απριλίου 2022 - 07:20

Πρώτη αναμέτρηση για την φάση των “8” του Γιουρόπα Λιγκ, με τη Λειψία να υποδέχεται στη "Red Bull Αρένα" την Αταλάντα. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Η Λειψία στη τελευταία της «παράσταση» διέλυσε στη Βεστφαλία την Ντόρτμουντ και απέδειξε ακόμα μια φορά πως αν βρει χώρους είναι ικανή για σπουδαία πράγματα. Η Αταλάντα δε φημίζεται για τις αμυντικές της ικανότητες, καθώς αποτελεί ένα σύνολο που έχει στο DNA του το γκολ. Με βάσει την εικόνα και των δυο, το ματς μπορεί να ανοίξει. Θα πάρουμε το ασιατικό Over 3 - 2.07.
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΕΙΨΙΑ

Βρίσκεται στην 8άδα του Γιουρόπα, έχοντας το βλέμμα στο τελικό, όντας η τυχερή της υπόθεσης, καθώς δεν έπαιξε ποτέ με τη Σπαρτάκ Μόσχας, λόγω του αποκλεισμού των Ρώσων για τα τεκτενόμενα στην Ουκρανία. Οι Γερμανοί βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, με το εντυπωσιακό 4-1 στο πρωτάθλημα στην έδρα της Ντόρτμουντ να δίνει στην ομάδα του Ντομένικο Τεντέσκο την ψυχολογία που απαιτεί ένα ευρωπαϊκό ματς. Ο Ιταλογερμανός τεχνικός δεν θα έχει τους χρήσιμους χαφ Άνταμς, Χαϊνταρά και Πάουλσεν, ενώ αμφίβολος δίνεται ο στόπερ Σιμακάν.

Πιθανή ενδεκάδα (3-3-2-2): Γκούλασι – Σιμακάν, Όρμπαν, Γκβάρντιολ – Μουκιέλε (Χέντρικς), Καμπλ, Ανχελίνο – Λάιμερ, Όλμο – Σίλβα, Ενκουνκού.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Στη μέρα της μπορεί να παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο, όμως η Αταλάντα το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε αγωνιστική πτώση. Παρότι άφησε εκτός την εξαιρετική φέτος Λεβερκούζεν με ένα τυχερό διπλό στη Γερμανία, η ομάδα από το Μπέργκαμο θα χρειαστεί να πραγματοποιήσει μια μεγάλη εμφάνιση στη Λειψία για να γλιτώσει από τα... δόντια των «ταύρων». Οι αμυντικές «ανορθογραφίες» απέναντι στη Νάπολι πριν από μερικές ημέρες θα αναγκάσουν τον Γκασπερίνι να πάρει μέτρα ενόψει της ευρωπαϊκής «μάχης». Εκτός ο βασικότατος Τολόι (Α), λογικά ένα μήνα εκτός ο έτερος βασικός στόπερ Τζιμσίτι (Α). Εκτός και οι Μέλε (Μ), Σισέ (Ε) και Ίλιτσιτς (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Μούσο – Παλομίνο, Ντεμιράλ (Πετσέλα), Σκαλβίνι – Χάτεμποερ, Φρόιλερ, Ντε Ρόουν, Τζαπακόστα – Μαλινόφσκι, Πεσίνα (Κουπμέινερς) – Μπογκά.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet