ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ 100 + 30 + 20;🎁 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΤΑ OVER ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ breadcrumbs arrow ΒΕΡΟΝΑ - ΛΑΤΣΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ | 11/04

Βερόνα - Λάτσιο Προγνωστικά Στοιχήματος | 11/04

11 Απριλίου 2021 - 01:36
Αναμέτρηση για την 30η αγωνιστική της Serie A στην Ιταλία, με την Βερόνα να υποδέχεται στο «Μαρκ'Αντόνιο Μπεντεγκόντι» την Λάτσιο. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βερόνα - Λάτσιο  11/04/21 | 16:00

Η Βερόνα υποδέχεται για την Serie A και την 30η αγωνιστική τη Λάτσιο, που κυνηγάει το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό «τρένο»! Οι γηπεδούχοι μετά από 3 διαδοχικές ήττες χαμογέλασαν την περασμένη αγωνιστική παίρνοντας σπουδαίο «διπλό» στη Σαρδηνία με 0-2 επί της Κάλιαρι! Έχουν συγκεντρώσει 42 βαθμούς και βρίσκονται στην 8η θέση, αλλά απέχουν πολύ από την 7η και 6η στο που είναι στο -11 για να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω! Οι δύο τελευταίοι αγώνες που έδωσε στην έδρα της τη βρήκαν «άσφαιρη» και με ήττες από Μίλαν και Αταλάντα με 0-2 αντίστοιχα.  Η Λάτσιο αφού αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Championsleague από τη Μπάγερν, έχει εστιάσει «φουλ» στο πρωτάθλημα και θέλει να διεκδικήσει την 5η θέση που δίνει την απευθείας έξοδο σε Europa Legue! Μετά το τέλος των Ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων σημείωσε δύο νίκες με Ουντινέζε στο Στάντιο Φριούλι με 0-1 και 2-1 την περασμένη αγωνιστική επί της Σπέτσια.  Το «εξάποντο» αυτό την έφερε στην 6η θέση με 52 βαθμούς και προσπέρασε τη Ρόμα η οποία βρίσκεται μόλις στο -1. Έτσι Λάτσιο και Ρόμα έχουν να δώσουν αρκετές μάχες έως το τέλος της σεζόν, με το νικητή να εξασφαλίζει στη χειρότερη την 6η θέση και το εισιτήριο για τα προκριματικά του επόμενου UEL.  

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ Stoiximan

SentraGoal Logo Στράτος

Η Βερόνα έχει ήσυχο το κεφάλι της, δύσκολα να επιδιώξει να μπει στην 6αδα ενώ από την άλλη δεν υπάρχει και ο «πονοκέφαλος» του υποβιβασμού. Σε δεινή θέση βρίσκεται όμως η Λάτσιο  που το μόνο αποτέλεσμα που θέλει σήμερα, είναι αυτό της νίκης.

Μας έχει δείξει τις ικανότητές της που φαίνονται άλλωστε και από τα αποτελέσματά που έχουν δείξει τις προθέσεις τους προ πολλού!  Η επιλογή μου θα είναι το Over 1,5 goal της Λάτσιο με απόδοση 2.05 , απέναντι σε μια Βερόνα που δεν έχει κίνητρο.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Fonbet Winmasters Netbet Bet365 Betsson Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Fonbet
Winmasters
Netbet
Bet365
Betsson
Sportingbet